Časté otázky Nastavení
Hledání Uživatelé
Skupiny Soukromé zprávy
Registrace Přihlášení/odhlášení

Přejít na hlavní stránku města Jirkov
Začátek konce Evropské Unie
Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >

Přidat nové téma Zaslat odpověď
Jirkov.cz > Volná diskuze

Autor Příspěvek
realista

Ashtonová žádá o vlastní letadlo  Citovat  

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/194266-ashtonova-zada-o-vlastni-letadlo.html

Shrnuto podtrženo, na základě lisabonské smlouvy vznikl úřad, ona je jeho šéfkou už 100 dní, tj byla jí už před vstoupením smluvy v platnost a teď všichni čekají, že na jaře předloží zprávu o tom, čím se vlastně tento úřad bude zabývat. Už teď ale žádá o vlastní letadlo.

To je vidět, na co ta EU nám všem bude platná, že jde jen o úřady, úředníky, platy a funkce pro aristokraty, egoisty a zbohatlíky.

Také jsem myslel, že nejlevnější cestovka je naše poslanecká sněmovna
Příspěvek březen 09, 2010 18:37
 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
E.Bergrova

Týmy  Citovat  

Vrátím diskuzi zase malinko zpět. Řada prací se provádí týmově. V týmu, kde jsou muži i ženy uplatní každý to, v čem je dobrý a silný. Členové týmu se navzájem doplňují. dovednosti a znalosti členů týmu vedou k optimálnímu výsledku. Uplatní se mužský i ženský princip.
Co ale zaráží v našich politických formacích je převaha mužů. Pohled na problémy a jejich řešení je pak jednostranný. Těch několik žen je asi opravdu málo, aby uplatnily a prosadily i ženské vidění věcí. Naopak zase v učitelských profesích chybí mužské osobnosti....
Příspěvek březen 09, 2010 20:33
realista

Kocáb  Citovat  

Na novinkách píšou, že už to snad Kocáb konečně vzdá, prý z osobních důvodů. Hezky se to čte, snad se nenechá od nikoho už ukecat a udělá to.
Příspěvek březen 10, 2010 19:42
E.Bergrova

Romský poskok  Citovat  

Píšou, že mu to chce Fišer rozmlouvat. To by dělal fatální chybu. Nerozmlouvat! Sad
Příspěvek březen 10, 2010 20:03
STYX

Citovat  

Bohužel, nemám s vámi shodný názor. Kdokoliv, kdo bude na postu tohoto ministerstva, to bude mít daleko těžší, než jiné resorty. Musí umět naslouchat menšinám /proto tam je /, a pak najít východisko ......a to lze podchytit jen v jádru, né, na okraji vzniklých situacích. Jdu do toho i s tím, že vím, že se do mě pustíte. Je mi to, ale jaksi jedno, protože Vám tu nebudu lhát a nebo předstírat, že to nečtu. Jako muzikanta jsem si ho trochu přestala vážit v době, kdy jsem si přečetla knihu od Michala Pavlíčka /kytaristy/, kdy chod jejich muzikantství narušila politika v 90.letech. Přesto si myslím, že udělal zatím víc, než Džamila. Nelze zastupovat menšiny, pokud jim nebudu chtít rozumět, a přesto vyvažovat věci tak, aby to abnormálně nenasr...... většinu...... Už zase mě to nutí s vámi DRBAT- , že se nestydím! Jak jednoduché stanovisko města.
Příspěvek březen 10, 2010 20:16
Technik

Citovat  

Spíše bych si položil otázku : Má to na 2 měsíce cenu? Myslím to oboustranně. Buď neodvolat, nebo odvolat s tím, že nikoho jiného již volit nemusím. On je stejně již zavřený krám.
Příspěvek březen 10, 2010 20:32
realista

STYX  Citovat  

Je potřeba naslouchat nejen menšinám, ale i většinám. Když někam jel, vyslechl si nářky menšiny jak se mají zle, jak jsou utiskováni a diskriminování. Pak se měl ale sebrat a jít se zeptat většiny, jak to je, jak to vidí, co je na tom pravdy a jak jsou zase oni utiskováni a terorizováni. Jestli je utiskování jednostranný pohled.

Jenže laciný pózér věci neřeší, jen přikyvuje a souhlasí. Támhle pošle 100 000 na pomoc rodině, na kterou někdo došlápl, támhle zajede a zkonstatuje že to jejich sídliště vypadá hrozivě, že by se to mělo opravit aby to tam měli zase hezké. Skutečné řešení však nehledá.

Byla tu i Džamila, jakmile je z úřadu pryč, už ani neví, že tu nějaké menšiny jsou, jaksi zapoměla, jednostranná ochránkyně lidských práv. Nemyslím si že to s Kocábem bude jinak, rád bych si přečetl o tom jak i přesto že už několik let tuto funkci nezastává, tak stále mezi ně jezdí, rozdává dary a odškodňuje oběti společnosti. Jsem zvědav jak upřímně to myslí
Příspěvek březen 10, 2010 21:26
STYX

Citovat  

A oni to samozřejmě vědí také. Je to možná gesto, které, ale nesouvisí s tím o co se snažil. Pochybuju, že toto ministerstvo zruší, uvidíme tedy kdo bude další na řadě.
Příspěvek březen 10, 2010 21:27
STYX

Citovat  

Pro realistu : neumím tak dobře argumentovat jako vy všichni. Prostě cejtím, že to, co se děje se musí vzít od jádra pudla. Musíte se jich umět zastat a zároveň jim nastavit nějaké hranice. Potřebují autority, kterých si váží. Proč myslíte, že je to pozér? Proč by to nemohl myslet vážně ? Určitě už dávno zjistil z různých diskusních debat, co si o něm lidí myslí a přesto dál vymýšlí věci, které by mohly pomoci. A jaké vlastně skutečné řešení máte na mysli -vy? Ono totiž být tímto ministrem, není určitě žádné terno, protože lidí typu -poslala bych je všechny do plynu, včetně Kocába , je snad více, než lidí, kteří přiznají, že je to strašně těžké narovnat něco, co vlastně vůbec neznáme a co snad ani narovnat nelze. Jenže tím způsobem, kteří navrhují lidé se kterými se setkávám na ulici , by vznikla za chvíli občanská válka.
Příspěvek březen 10, 2010 22:00
realista

Citovat  

Já osobně jsem předpokládal, že toto ministerstvo bude řešit menšinové problémy zákony, ne gesty jednotlivce, které to ještě zhoršují. Zákon, který nám přikazuje, že je máme mít povinně rádi, asi nic dobrého nepřinese.

Nic si nenalhávejme, jedná se o jednu jedinou menšinu, nikdy jsem u nás neslyšel nic o rasovém útoku na černocha či asiata. Proto nelze označit čechy za rasisty, vietnamci nikomu nevadí.

Jediná autorita, které si menšina váží, je lichvář co jim pokaždé půjčí, s tím vždycky jen za dobře. Pokud myslíte že uvidí autoritu v tom, kdo jim dá 100 000 za vypálený dům který nebyl jejich, tak to bude jen ten, kdo jim něco dá.

Zajímalo by mě, kolik mu potom přišlo žádostí o podobný příspěvek na bydlení, myslím že více než jedna. Good
Příspěvek březen 10, 2010 22:17
STYX

Citovat  

Kocáb má na starost oblast lidských práv , která se dotýkají normálního života a mezilidských vztahů. Zákony tvoří politici, kteří jsou ovládaní lobbisty. Zákony platí pro nás všechny. Jo, vím, že budete namítat, že "oni" - je právě porušují a úmyslně nedodržují. Ale majorita zákony také nedodržuje./ V čele s našimi politiky./ On je tu potom od toho, aby vymýšlel postupy a východiska ze vzniklých situací. Pokud se snimi setkává určitě ví, moc dobře jak uvažují. Pochybuji, že chce, nebo chtěl být dobrovolně jejich kamarádem. Ale nemůže jít proti nim. Nikdo nikomu nepřikazuje je mít povinně rád. Je na každém jak s nimi chce komunikovat a jak jim pomáhat, nebo nepomáhat. K těm 100 000,- za vypálený dům se nebudu vyjadřovat, protože mě osobně, přijde naprosto normální pomoci někomu, kdo- "odsral něco" za všechny . Myslím to teď všeobecně a vůbec do sebe nechci pouštět myšlenky na tu popálenou holčičku ! Ještě něco ke Kocábovi, nepotřeboval popularitu, tu má, nebo měl jako muzikant , jeho poslední CD, je mimochodem hodně nadčasové. Klidu a spokojenosti si určitě ve svých letech neužívá. Ale snaží se, alespoň já to tak cejtím. Nestrkala bych ho do jednoho pytle s modrejma a oranžovejma, protože těch dopisů od lidí musí mít každý den spoustu a ten SAJRAJT, vidí a vnímá každý den. Na rozdíl od těch politiků, kteří skoro zapomněli, jak se žije v realitě všedních dnů, mimo hlavní město.
Příspěvek březen 11, 2010 9:25
STYX

Citovat  

Ještě něco. Pokud si chcete pošmáknout. Na lidovkách je článek o Kocábovi. Lejla odchází, Kocáb zůstává. Diskuze, která se rozvinula a má do ní přístup každý - je opravdu "veselá". Kdo je proti Kocábovi, ať si jí přečte, protože si může " vydráždit" ještě více své sebevědomí a své názory. Já osobně spokojená nejsem. Lidi jsou zlí !
Příspěvek březen 11, 2010 9:37
realista

Kocáb a jeho demise  Citovat  

Premiér demisi nepřijal, doufám ale, že si bude Kocáb stát za svým a ukáže, že je chlap co má koule a že za sebe a o sobě nenechá rozhodovat druhé, jinak jeho "rozhodnutí" zůstane gestem pozéra a takovýto člověk jasně ztrácí na své morální a lidské hodnotě.
Psát demisi z legrace či jako bezmyšlenkovitou reakci na cokoliv? To potom asi není ten správný člověk na tento post.
Příspěvek březen 11, 2010 14:17
Reeezka

Citovat  

Realisto muj milovany, nick mas od slova 'realita', ale ta ti ted trochu utika.
Kocab nepodal demisi, pouze se o ni zminil v osobnim dopise poslanem Fischerovi, ze pokud si on bude prat, tak ji poda- byl to jen navrh, ne demise samotna. Nazev dnesniho clanku je spatne napsany. Zbytek si muzes precist pod nim. Zastavam stejny nazor- neni duvod k demisi. Jeho soukrome 'ulety' nijak nezasahuji do jeho prace a cilu s jeho praci spojenych! Proto neni a nemuze byt zadnym 'pozerem'. Jen oznamil 'vyssim', ze pokud by nastal problem, je ochoten odstoupit. 'Vyssi' problem neshledali, ja take ne. Tecka, konec!
Příspěvek březen 11, 2010 17:18
 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Technik

Citovat  

Realisto, je to chlap co má koule. Raději vyhodí Lajlu.
Příspěvek březen 11, 2010 18:03

Přidat nové téma Zaslat odpověď

Přejdi na:  
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina.
Právě je září 09, 2010 9:00
  Zobrazit příspěvky z předchozích: